Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

17. 03. 2023. 18:36 2

Duljaj: Moguće da je problem u glavi

Trener Partizana Igor Duljaj kaže da će tek analizirati poraz od Radnika iz Surdulice. Radnik je u Humskoj savladao Partizan sa 2:1 i upisao vrednu pobedu u borbi za opstanak, pošto sada ima 20 bodova na pretposlednjem mestu tabele. 

- Moguće da je problem u glavi, rezultat se pamti i nikog ne zanima što smo imali toliki broj šansi, posebno u drugom poluvremenu. Čak se i to desilo da Natho promaši penal, tako da, sad ide jedna pauza i duboka analiza. Da vidimo šta ćemo dalje. Kao što sam rekao, nema predaje i idemo napred, ali moramo dobro da razmislimo šta ćemo i kako ćemo - rekao je Duljaj posle meča za Arenu sport.

Na pitanje gde je moralo bolje, trener crno-belih kaže da žali zbog načina kako su njegovi igrači branili kontre.
- Moralo je bolje u kontri gde smo primili prvi gol. Kontrolišeš igru, to je lakši deo neki put, neki put ne možeš da kontrolišeš. Primili smo prvi, drugi gol, posle toga je mnogo teže - dodao je Duljaj.

Partizan posle ovog poraza ima 54 boda na tabeli Superlige, ali je i dalje na drugom mestu iza Crvene zvezde koja sa utakmicom manje ima 72 boda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati