Fudbal

[ Izvor: Gazeta ]

16. 03. 2023. 14:51 0

Riberi: Vlahović je moj mlađi brat

Legenda Bajerna Frank Riberi delio je svačionicu sa srpskim napadačem Dušanom Vlahovićem u Fjorentini od leta 2019. godine do leta 2021. godine. Francuz je upitan da uporedi Vlahovića sa norveškom senzacijom Erlingom Halanom.

- Dušan ima drugačije karakteristike od Holana, ali je vrhunski igrač sa vrhunskom ličnošću - rekao je Riberi u razgovoru za italijansku "Gazetu".

Riberi je igrao pored Vlahovića u Fjorentini sa Federikom Kjezom, koji je kao Vlahović postao igrač Juventusa.- Kjeza i Vlahović su moja mlađa braća i mnogo mi znače. Juventus donosi veliki pritisak i tu se uvek očekuje da pobeđujete i dajete golove. Federiko i Dušan imaju veliki potencijal, kvalitet i hrabrost. Ne boje se ničega, jako predano rade na treninzima kao što sam ih uvek i savetovao u Firenci - dodao je Riberi.

Riberi se povukao iz fudbala u oktobru 2022. godine, a poslednji klub bila mu je Salernitana, u koju je došao iz Fjorentine u julu 2021. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati