Fudbal

Direktno.rs

09. 03. 2023. 09:51 0

Legenda Liverpula oduševljena što je PSŽ eliminisan

Fudbaleri Pari Sen Žermena u sredu su u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona poraženi od Bajerna u Minhenu sa 2:0 i tako još jednom morali da se oproste od "ušatog" pehara koji im toliko nedostaje.

Pokazao je Bajern da je trenutno mnogo ozbiljniji tim od "svetaca", kome nisu pomogli ni dvojica, po mnogima, najboljih fudbalera na svetu Lionel Mesi i Kilijan Mbape.

Delovali su Parižani nemoćno na "Alijanc areni", a posle još jedne neuspešne misije u Lige šampiona vrlo je verovatno da Mesija, Mbapea i trenutno povređenog Nejmara naredne sezone nećemo gledati u dresu "svetaca".

Legenda Liverpula Džejmi Karager je nakon eliminacije iz Lige šampiona bio veoma oštar prema PSŽ-u i pozvao Kilijana Mbapea da ode iz Pariza.

- Iskreno, ja sam oduševljen što je PSŽ ispao, stvarno jesam. Ne sviđa mi se kako su sklopljeni, to nije ekipa, nego jedan veliki nered. U pet od sedam sezona su ispali u osmini finala, a troše više od svih drugih. Imaju najbolje igrače na svetu, individualce koje svi volimo, ali drago mi je što im se ovo desilo jer pokazuje koliko je ekipa važna. Oni nisu ekipa i Kilijan Mbape mora napustiti taj klub - bio je jasan Karager.

Videćemo da li će sjajni Mbape poslušati bivšeg štopera Liverpula. Već odavno su "crveni" pokazali veliko interesovanje za njega, a svakako za usluge francuskog superstara je najzainteresovaniji bio madridski Real.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati