Fudbal

Direktno.rs

08. 03. 2023. 07:21 0

Pike u centru skandala: Autom krenuo na novinara

Proslavljeni fudbaler Đerar Pike ponovo je režirao veliki skandal, pošto je svojim automobilom pokušao da pregazi novinara koji mu je postavio pitanje vezano za Šakiru.

Naime, novinar Đordi Martin je pitao Pikea da prokomentariše Šakirinu novu pesmu, međutim iskusni štoper nije želeo da da odgovor na to pitanje, već je otišao u kući svojih roditelja sa novom devojkom Klarom Čijom Marti.

Kada je Pike izašao iz kuće, novinar je i dalje stajao na istom mestu, nakon čega je izbio manji incident.

- Prošao sam kroz neprijatnu epizodu sa Đerarom Pikeom i Klarom Čijom, zamalo da me pregaze - rekao je Martin za špansku emisiju "El Gordo i La Flaku" i potom dodao:

- Kada su izašli, Pike je toliko ubrzao automobil da me je zamalo pregazio. Nešto kasnije smo se mimoišli putem i oboje su mi se smejali, vređali me i pravili nepristojne znakove - objasnio je novinar.

Drama se tu nije završila jer je Martin otkrio da je Pike došao do njegovog broja telefona, nakon čega mu je pretio na jeziv način.

- Pike je dobio moj broj telefona i čak me nazvao i rekao da ću umreti, inače, nije prvi put - rekao je uplašeni novinar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati