Fudbal

[ Izvor: Sport klub ]

21. 02. 2023. 12:02 55

Vidić: Ne odustajem, iza svega stoji Zvezdan Terzić

Nemanja Vidić ne odustaje. Legendarni reprezentativac nastavlja borbu za podršku fudbalske Srbije i mandat prvog čoveka domaćeg fudbala.

Prvi put posle objave namere da se kandidatuje za funkciju, Nemanja Vidić rešio je da se osvrne na tok izbornog procesa. Bez dilema i zareza, sa jasnom porukom – spreman je da ide do kraja!

- Uprkos pričama koje kruže želim da istaknem da nisam odustao od kandidature i da imam potpise pet delegata kao uslov za zvaničnu kandidaturu. Oni su me podržali još pre spekulacija o kandidaturi Dragana Džajića. Nažalost, pritisci su veliki kako na delegate tako i na potencijalne članove mog Izvršnog odbora - istakao je Nemanja Vidić u izjavi za Sport klubu.

Usledio je i konkretan komentar.

- Ne vidim zašto je problem moja kandidatura i želim da istaknem da iza svega stoji Zvezdan Terzić koji očigledno želi da posvađa sve Zvezdine legende. Ne odustajem, kao što nikad nisam - poručio je legendarni as.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 55

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati