Fudbal

Milan Zarić

13. 02. 2023. 20:12 24

Apsurd srpskog fudbala: Zvezda PROTIV, partizanovci ZA Vidića

Srpski fudbal, takav kakav jeste, godinama uništavan i u blatu, s vremena na vreme nam servira apsurd koji malo ko može razume. Tih apsurdnih situacija kao da nije bilo dovoljno, pa smo dobili još jednu - Nemanja Vidić, koji je ponikao u Crvenoj zvezdi i čiji je bio kapiten, nema podršku kluba iz Ljutice Bogdana, ali mu svakodnevno stiže podrška onih koji su vezani za Partizan. Pa, ima li dalje?!

Nemanja Vidić je uzburkao duhove u učmalom srpskom fudbalu odlukom da se kandiduje za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Ima želju bivši kapiten Zvezde, Mančester junajteda i srpske reprezentacije da izleči naš fudbal, u čemu je podršku dobio od mnogih. Javljali su se bivši asovi, fudbalski treneri, ali ne i klub u kom je ponikao.

Naime, Vidić je svakako najveće fudbalsko ime Crvene zvezde u ovom veku, međutim i kao takav nije zaslužio da Zvezda stane uz njega na predsedničkim izborima. Tačnije, ima Vidić podršku onih istinskih zvezdaša, ali uz njega nisu stali oni koji vode klub. Valjda imaju "boljeg kandidata" ili se plaše da se ne zamere aktuelnoj vlasti... Odgovor se sam nameće.

Dao je i direktor Omladinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović nemuštu izjavu da je prvo trebalo da dođe u klub i da se sa "čelnim ljudima dogovori oko najboljeg rešenja"...

Za razliku od Zvezde, Vidiću podrška stiže od stručnjaka čije se ime vezuje za Partizan.

Prvi je od trenera uz proslavljenog asa stao Gordan Petrić, trener crno-belih, jasno poručivši da boljeg kandidata za predsednika FSS od Nemanje Vidića jednostavno nema. Gotovo identična poruka stizala je od Aleksandra Stanojevića, Zorana Mirkovića i Vladimira Vermezovića, stratega koji su u prošlosti sedeli na klupi Partizana. Takođe, uz proslavljenog asa stao je i naš uspešni stručnjak Slavko Matić.

Istina, Vidiću su podršku pružili i bivši igrači Zvezde, poput Ognjena Koromana, Dušana Baste, Mihajla Pjanovića, a uz njega je stao i Vladimir Stojković, koji je nosio dres oba kluba, kao i nekadašnji selektor Srbije i trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin.

Nema tu nikakve dileme, uz Vidića su svi oni koji žele dobro srpskom fudbalu i nadaju se njegovom izlečenju, dok su protiv oni kojima odgovara ovakvo stanje i plivanje u mulju, jer se u takvoj sredini i najbolje snalaze...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati