Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

29. 01. 2023. 22:50 0

PSŽ prosuo pobedu u 95. minutu!

Šok na Parku prinčeva! Pari sen Žermen i Rems igrali su 1:1 u 20. kolu Lige 1. Gosti su izjednačili u poslednjoj sekundi. Bukvalno poslednji napad Remsa urodio je plodom. Odličnu akciju u režiji Dumbije, iskoristio je Folarin Balogan, nanišanio slobodno mesto i zakucao loptu iza leđa nemoćnog Donarume - 1:1.

Mučio se dugo lider da slomi otpor žilavih gostiju, u čijim redovima ponovo nije bilo mladog Ognjena Lukića, prekomandovanog u "B" ekipu.

Kapitulirao je Jehvan Diuf tek u 51. minutu. Majstorski se Brazilac Nejmar iskrao odbrani Remsa i na asistenciju Huana Bernata pogodio mrežu. Ispostavilo se za konačnih 1:0 i novi beg ispred drugoplasiranog Lansa.I onda – neviđena drama. Najpre, isključenje Veratija, sedam minuta kasnije. Pari sen Žermen je ostao sa desetoricom, ali i u tim trenucima dominirao. Šanse nisu iskoristili Nejmar i saigrači, ali jeste ofanzivna linija Remsa za veliko iznenađenje na Parku prinčeva.

PSŽ na vrhu ima 48 bodova, tri više od Lansa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati