Fudbal

Direktno.rs

28. 01. 2023. 21:23 0

Murinjo već "dodelio" Skudeto Napoliju

Napoli u derbiju 20. kola Serije A dočekuje Romu u nedelju, a trener "vučice" Žoze Murinjo već je protivniku "dodelio" titulu šampiona.

Napoli je lider Serije A sa 10 bodova više od drugoplasiranog Intera, uz utakmicu manje. Dok je Roma na 13 bodova zaostatka. Ekipa Lućana Spaletija nije pobedila na samo tri utakmice u prethodnih 19 kola i stoga nije van logike izjava Murinja pred veliki derbi juga Italije.

- Ja kažem - Napoli je već osvojio Skudeto i to zasluženo. Stoga im čestitam. Oni su odličan tim, sa sjajnim trenerom. Imaju 10 bodova prednosti, niko ih ne može uplašiti. Skudeto je njihov - rekao je Murinjo.

Ipak, to ne znači da Roma na stadion "Dijego Armando Maradona" dolazi sa belom zastavom. To u Murinjovom jeziku ne postoji.

- Ako me pitate da li ćemo im se skloniti, ja kategorički kažem "ne", idemo tamo po rezultat. Ali to ne menja činjenicu da su već osvojili Skudeto.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati