Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

26. 01. 2023. 10:26 0

Otkaz Hrvatu izazvao potres u Bajernu

Otkaz koji je u Bajernu odlukom trenera Nagelsmana dobio Toni Tapalović posle više od 11 godina na poziciji trenera golmana izazvao je potres u klubu i Nagelsmana će morati da se pobrine da se to ne odrazi na njegov odnos s Manuelom Nojerom.

Tapalović je u Bajern došao kao osoba izrazito bliska Nojeru. Sprijateljili su se kao golmani Šalkea a ubrzo su postali nerazdvojni. Trenutno je Nojer van ekipe zbog povrede koju je zaradio na skijanju.- Mislim da se Nojerov i moj odnos neće pokvariti jer to nije bila odluka koja je bila usmerena protiv Manuela. Naravno da se ne slažu svi sa tom odlukom i naravno da je Nojer tužan zbog Tonija. Nadam se da će nastaviti da se druže privatno, to je važno. A kad ozdravi i vrati se, Nojer će ponovno biti naš važan igrač - rekao je Julijan Nagelsman.

Jup Hajkens, Pep Gvardiola, Karlo Anćeloti, Niko Kovač, Hansi Flik i Julian Nagelsman menjali su se kao šefovi stručnog štaba Bajerna, ali Tapalović je bio jedini koji je bio nezamenjiv. To se promenilo pre nekoliko dana, pošto je očigledno Nagelsman bio nezadovoljan njegovim radom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati