Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Sportski žurnal ]

12. 01. 2023. 13:41 1

Odbio Piksija i reprezentaciju, objasnio i zašto

Fudbalski klub Vojvodina dao je dvojicu igrača za predstojeću akciju reprezentacije Srbije u SAD. Za prijateljski meč u Los Anđelesu pozive su dobili Veljko Simić i Mirko Topić, ali i Nikola Čumić koji se "zahvalio" selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju.

Razlog je taj što želi da ostane sa ekipom do kraja priprema u Antaliji, za razliku od pomenutih igrača koji će biti tamo do 20. januara i potom se vratiti u Beograd, odakle će put Amerike.

Čumić je objasnio da želi da se na najbolji mogući način spremi za drugi deo sezone i nešto što, kako je rekao, nije imao mogućnost ranije.

- Nedostaju mi kompletne pripreme, jer u poslednje tri godine nijednom nisam prošao čitav ciklus. Ostaću sa saigračima u Turskoj kako bih početak prolećnog dela prvenstva dočekao maksimalno spreman - rekao je Čumić za Sportski žurnal.

Čumić nikada nije igrao za A tim Srbije, dok je za mladi sakupio pet mečeva, a sada je postao prvi fudbaler koji je odbio Piksijev poziv, što čak nisu ni oni koji su rođeni u inostranstvu i još uvek vagaju.

Ovaj 24-godišnji krilni napadač je ove sezone pružao zapažene partije u Superligi Srbije, iako se mučio sa povredama dao je šest golova na 11 mečeva.

Ponikao je u užičkoj Slobodi, da bi preko Metalca i niškog Radničkog stigao do transfera u Olimpijakos, ali je tamo bio u trećem planu. Morao je na pozajmice u Sporting Hihon i Lucern, da bi se prošlog leta vratio u Srbiju i potpisao za Vojvodinu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati