Fudbal

Direktno.rs

22. 12. 2022. 20:20 0

Mesar napravio skandal: FIFA sprema kaznu

Fudbaleri Argentine osvojili su "boginju" pobedom nad Francuskom posle penala u finalu Mundijala u Kataru. Tokom ceremonije i slavlja "gaučosa", Nusr Et poznatiji kao "Salt Bae", influenser, mesar i kuvar kog prate desetine miliona ljudi priključio se slavlju na terenu.

Zbog toga će, kao i zbog pokušaja da posoli pehar za prvake sveta i činjenice da je vukao Mesija kako bi mu privukao pažnju, prema najavi poznatog novinara Tankredija Palmerija, možda i sam biti sankcionisan.

Prišao je i Lisandru Martinezu i Anhelu di Mariji, uzeo pehar u ruke i prekršio pravilo FIFA.

Zbog toga mu neće pomoći ni što je njegov gost lani bio Đani Infantino, predsednik svetske kuće fudbala, mada će, kako se sugeriše, kazna pre svega biti usmerena na nekog iz organizacije.

- Slučaj Salt Bae-a nije gotov. Portparol FIFA je objavio da je, posle pregledanih snimaka, Svetska kuća fudbala pokušavala da ustanovi kako su se neovlašćeni pojedinci našli na terenu tokom ceremonije zatvaranja Mundijala na stadionu Lusail, 18. decembra. Zbog toga će odgovarajuća interna akcija biti sprovedena - napisao je Palmeri.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati