Fudbal

[ Izvor: As ]

05. 12. 2022. 13:16 0

Kurtoa: Sramotno, mi nismo zlatna generacija

Golman Belgije Tibo Kurtoa ocenio je nastup svoje reprezentacije na Svetskom prvenstvu kao "sramotan" u intervjuu koji je dao za španski As. Belgija je ispala nakon grupne faze, selektor Roberto Martinez najavio je da neće produžiti ugovor i da više nije selektor, a kritike stižu sa svih strana jer je"zlatna generacija" još jednom podbacila.

- Na Svetskom prvenstvu, ali i na Evropskom, nismo bili mu. To je sramotno. Videćemo šta će se desiti, ko će ostati, a ko neće. U fudbalu se sve dešava veoma brzo, već u martu počinju kvalifikacije za Euro - rekao je Kurtoa.
- Teško je da se nazivaš "zlatnom generacijom" kada nisi osvojio ništa. Mi nismo zlatna generacija, mi smo generacija sa mnogo talenta i sjajnih igrača koji igraju u celoj Evropi. U Rusiji smo bili Belgija koja je igrala dobar fudbal - dodao je i najavio da on ostaje u reprezentaciji i za Euro 2026:

- Da, to je moj cilj. I dalje imamo dobre igrače, a tu je i dobra generacija koja će se tek priključiti. Nadam se da će, kada prestanem da igram za reprezentaciju, to biti dobar momenat, ne kao sada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati