Fudbal

Direktno.rs

03. 12. 2022. 07:00 68

Srbija je raspuštena banda! Jeftino, jadno, bedno...

Od "svetskog šampiona" do 29. mesta na Mundijalu bio je put Srbije za osam dana. Nerealna euforija pa prizemljenje. Bolno. Tri šamara u Kataru za debakl.

Dragiša Binić, veliko Zvezdino ime i bivši reprezentativac, bio je razočaran ali i začuđen rezultatima i igrama Orlova.

- Jeftino, jadno, bedno... Ništa mi nije jasno šta se dešavalo. Od izlaska na teren, svi su bili stegnuti, malokrvni, na licima mrtvo more. U startu se videlo da će utakmica sa Švajcarskom biti otvorena i sa puno golova. Lagano se dolazilo do gola. Gubio si, uspeo da se vratiš. E tog momenta je moralo nešto da se desi. Probijali su nas, puklo je na sredini terena, ne dati Bog da se dva puta vratiš u igru - rekao je Binić za Sportlajf na Sportklubu.

Srbija nikada nije na Svetskim prvenstvima prošla grupnu fazu.

- Struka je trebalo da vidi, da ih zatvorimo, kad smo došli do 2:2, u drugom poluvremenu delovali smo kao raspuštena banda. Sramota da ovako igramo. Ovo nismo mi. S ovim momcima nešto nije u redu. Nešto definitivno nije u redu. Jedva su čekali da se završi utakmica. Na 2:2, na 2:3 nisu hteli ni da probaju. Srljali smo. Švajcarci su nas nadigrali više od Brazilaca.

Binić zna gde je problem.

- Nemoguće da struka ne zna da imamo katastrofa spore igrače. Tadić nije odigrao ništa i to što je odigrao je bilo sporo. I Sergej isto. Slabo i sporo. Mislio sam jednog momenta da će biti sedam golova. Fudbal nije počeo od ovih igrača, neko je godinama gradio ovde fudbal i njihova obaveza je da kada obuku dres i stave grb moraju da izgaraju za državu. Oni ne pokazuju da se bore za svoj narod i zemlju. To što Hrvati imaju - mi nemamo, to su činjenice. Nešto u glavama nije u redu.

Srbija se nikada nije plasirala na Evropsko prvenstvo, sad nas čekaju kvalifikacije...

- Mi nemamo predsednika Fudbalskog saveza godinu i po, uvešće nam privremene mere. Ljudi, gde je problem? I da dovedemo psihologa u tim on će se ili razboleti ili će pobeći. Da pozovemo 11 igrača iz domaće lige - oni bi ginuli - zaključio je Binić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 68

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati