Fudbal

Direktno.rs

26. 11. 2022. 19:30 2

11 sekundi svih faulova igrača Srbije nad Nejmarom (VIDEO)

Istina je da voli da se prenemaže, leži po terenu, folira, simulira, ali istina je da je i Nejmar u utakmici protiv Srbje bio pod stalnim oštrim faulovima naših igrača. Pokazuje to i snimak od 11 sekundi gde se vidi kako su ga Orlovi slali na zemlju.

Nejmar neće po dobrom pamtiti prvi meč na Svetskom prvenstvu pošto je morao da izađe 10 minuta pre kraja i to zbog povrede. Fudbaler PSŽ-a je u Katar stigao sa najvećim mogućim očekivanjima, međutim već u prvoj utakmici za njega su stvari krenule po zlu pa će propustiti ostatak grupne faze.

Iz brazilskog tabora je potvrđeno da je Nejmar povredio zglob i da ga sigurno neće biti u duelima protiv Švajcarske u ponedeljak, odnosno Kameruna nekoliko dana kasnije.

Tokom karijere Nejmar je nekoliko puta povređivao zglob, a svaki put kad bi primio loptu oko njega bi bila dva igrača Srbije i čak kada bi pokušao da prođe bio bi zaustavljen. Od 12 prekršaja Orlova njih devet je bilo na Nejmaru.

Ubrzo se i pojavio video svakog prekršaja nad Brazilcem na kojem se najbolje može videti kolko reprezentativci Srbije nisu štedeli jednog od najpopularnijih igrača današnjice.Nakon svega kroz šta je prošao Nejmar se oglasio na Instagramu uz jasnu poruku da nema nameru odustati i da veruje da može pomoći svojoj reprezentaciji.

- Ponos i ljubav koju osećam zbog nošenja ovog dresa nema objašnjenja. Kad bi mi Bog dao priliku da biram zemlju da se rodim bio bi Brazil. Ništa u mom životu nije bilo dato ili lako, uvek sam morao juriti za snovima i ciljevima. Nikad nikome ne želim zlo, već pomažem. Današnji dan je postao jedan od najtežih trenutaka u mojoj karijeri i opet na Svetskom prvenstvu. Imam povredu, da, dosadno je, boleće, ali siguran sam da ću imati priliku da se vratim jer ću dati sve od sebe da pomognem svojoj zemlji, saigračima i sebi. Dugo vremena da čekam da me protivnik ovako obori? Nikada! Verujem u svemogućeg Boga i moja vera je beskrajna - napisao je Nejmar na Instagramu. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati