Fudbal

Direktno.rs

24. 11. 2022. 12:04 80

Vučić: Čuo sam se s Piksijem pred Brazil

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na konferenciji za novinare da se čuo sa selektorom fudbalske reprezentacije Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem i poželeo im sreću na večerašnjem meču protiv Brazila.

- Ja sam se čio sa Daganom Stojkovićem i poželeo im uspeh. Pobede – bravo, izgube – bravo i hvala na svemu. Čekaćemo i preostale dve utakmice i verovaćemo u njih kako god i šta god bude do poslednjih od tih 270 minuta u ovoj grupnoj fazi. Hvala im na svemu, na trudu, na tome što su bez porodice ostajali dok su trenurali i borili se za svoju zemlju.

Crveno-plavo-beli barjak i zastavu nosićemo svi večeras. Ja ću jedno kratko vreme biti sa našim vojnicima koji su imali teško vreme u prethodnih nekoliko nedelja, malo sa njima sa se poslužim i da pogledamo malo zajedno fudbal - rekao je predsednik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 80

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati