Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

23. 11. 2022. 08:00 0

Izboden bivši reprezentativac Srbije zbog igrica?!

Prošlog petka u Banjaluci je došlo do krvavog obračuna između dvojice fudbalera, a razlog svađe je izuzetno bizaran. Dušan Čelar, fudbaler Krupe i sin agenta Gorana Čelara, više puta je nožem naneo povrede Milošu Čudiću, fudbaleru Ljubića iz Prnjavora.

Kako pišu mediji u Bosni i Hercegovini, oni su navodno igrali igrice i u jednom trenutku je došlo do tuče između njih koja je završila krvavo.

Nije poznato šta je bio okidač da se inače dobri drugari fizički sukobe, niti da li su te noći bili pod dejstvom alkohola.

U tom sukobu obojica su povređena, a gore je prošao Čudić, koji je zadobio povrede nožem na više mesta, odnosno po vratu i lopatici. Ove povrede nisu opasne po život i nakon ukazane medicinske pomoći pušten je na kućno lečenje.

Miloš Čudić je za "Nezavisne" kratko rekao da neće davati nikakve informacije u vezi sa događajem i nije ni potvrdio ni demantovao incident.

Na pitanje o svom zdravlju, rekao je kratko.

- Odlično sam.

"Nezavisne" pišu o osumnjičenom Čelaru da je važio za mirnog fudbalera koji je nakon kratkog igranja za Krupu odlučio da se vrati u Srbiju.

Upoznali su se u Beogradu i postali dobri prijatelji, a Čudić je čak prihvatio i Čelara da neko vreme živi kod njega u Banjaluci.

Čelar je za Krupu igrao oko dva meseca, a nedavno je raskinuo ugovor.

Čudić je u mlađim kategorijama nosio dres selekcije Srbije do 18, a kasnije i do 19 godina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati