Fudbal

Direktno.rs

20. 11. 2022. 12:06 27

"Bio bi rat u zemlji da je Bjeković postao predsednik"

"Da nije bilo razumnog ponašanja Nenada Bjekovića, što će mi zameriti svi Zvezdini navijači, da nije pokazao kakav je gospodin, imali bismo haos u zemlji. Samo što rat u državi nismo imali jer ni jedni ni drugi nisu hteli da popuste. Popustio je Bjeković i pokazao da je ozbiljan čovek", rekao je predednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je, gostujući na televiziji Prva, pričao o izborima u Fudbalskom savezu Srbije, ali se i osvrnuo na prozivke koje mu upućuju navijači Partizana.

Na pitanje da li je očekivao da se neko iz Fudbalskog i Košarkaškog kluba Partizan ogradi od skandiranja navijača, Vučić je istakao da "ne očekuje ništa" i da "već godinama traje licemerje i spinovanje i Partizana i Zvezde".

- I kada bi izdali neko saopštenje, bolje da ga ne izdaju. Sve vreme rade pokvarenu stvar, svi oni zajedno. Kada Zvezda pobedi u fudbalu u Surdulici iz nepostojećeg faula, ne penala, sudije kradu za Zvezdu. A zato nedelju pre toga kada imate čistu krađu u Topoli u korist Partizana, tišina. Čak i u medijima u kojima su dominantni, ni reči o tome. I obrnuto. Crvenu zvezdu da pitate, da pitate Terzića, je l' ste videli krađu u Topoli, pokazaće vam je 500 puta. A neće da vam pokažu krađu u Surdulici. Jedni i drugi će u svakom trenutku da vam objasne da je država za sve kriva.

On se potom osvrnuo i na izbore u FSS-u.

- Sećate se svađe oko Fudbalskog saveza, samo što rat u državi nismo imali jer jedni i drugi nisu hteli da popuste. Popustio je Nenad Bjeković jer je pokazao da je ozbiljan čovek.

On je kritikovao uprave da se "ne distanciraju od navijača" i da "samo traže pare" i ponovo se vratio na Bjekovića.

- Da nije bilo razumnog ponašanja Nenada Bjekovića, što će mi zameriti svi Zvezdini navijači, da nije pokazao kakav je gospodin i kakvaj situacija u državi, iako ga nisam pozvao telefonom, onda da vam kažem, imali bi haos na zemlji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati