Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

13. 11. 2022. 22:43 0

Kin srušio Lacio za Juventusovu šestu pobedu u nizu!

Mojze Kin je imao prvu pravu šansu večeras. Italijan je pokušao u šesto minutu, ali šut odlazi pored desne sstative. Pet minuta kasnije Fađoli je okušao svoj šut, golman spremno reaguje. Milik je onda pokušao iz voleja u 19. minutu, lopta odlazi kraj stative. Pretio je i Lacio, Pedro je imao odličnu šansu u 40. minutu, ali bez gola Španca.

A onda sjajna lopta Rabioa koja nalazi Kina, Italijan lobuje Provedela i donosi prednost domaćinu. Po povratku sa pauze slična slika na terenu. "Bjankoneri" imaju bolje šanse. Milik i Kostić su imali dobre šanse. Kostić je sjajno šutirao posle prodora sa leve strane, Provedel odbija šut, ali samo do Kina koji u 54. minutu pogađa za 2:0. Par minuta kasnije Filip Kostić napušta teren, umesto srpskog internacionalca ulazi Kijeza. Dobio je krilni igrač udarac, nadamo se da će biti sve u redu.

Alberto je imao odličnu šansu u 61. minutu, Ščesni odlično brani. U 72. minutu smo videli neoprezan start nad Milinković-Savićem, Lokateli ga je nagazio, ali je naš reprezentativac nastavio sa igrom. Juve dolazi do još jednog gola u završnici. Kombinovali su Kijeza i Di Marija na levoj strani, Italijan nalazi Milika kome nije bilo teško da pogodi za 3:0 u 90. minutu. Pokušao je Lacio da dođe do utešnog pogotka, ali Ščesni odlično brani šut Felipea Andersona u nadoknadi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati