Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

13. 11. 2022. 17:14 0

Golčina Matića sa 25 metara izvukla Romu (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Torina odigrali su 1:1 u 15. kolu italijanske Serije A. Junak "vučice" bio je Nemanja Matić. Nije bilo uzbuđenja u prvih 25 minuta, a onda je vezista "bikova" Rići bio nesmotren u svom kazenom prostoru i u pokušaju da glavom izbaci loptu pogodio svoju ruku, gledao se VAR, a sudija Rapuano odlučio da ne pokaže na "belu tačku", što je izazvalo burnu reakciju trenera domaćih Murinja.

To je ujedno bio i najzanimljiviji detalj u prvom poluvremenu. Nastavak meča doneo nam je više uzbuđenja i zvižduke domaće publike upućene svojim ljubimcima. Torino je iskoristio svoju jedinu pravu priliku na meču u 55. minutu kada je Singo sjajno centrirao, a Poljak Karol Lineti glavom pogodio gol "vučice".

Letargična Roma nije mogla da se oporavi od primljenog pogotka, pokušali su domaći u nekoliko navrata, najbliži izjednačenju bili u 78. minutu, tada je Vanja Milinković-Savić sjajno odbrnaio udarac Zaniola. Imala je Roma penal u nadoknadi vremena, najbolju moguću priliku da se spasi danas, ali je indisponirani Beloti pogodio stativu. Ipak u poslednjem minutu meča pojavio se Nemanja Matić koji je ranije ušao sa klupe i sjajnim golom sa preko 25 metara doneo bod Murinjovom timu. U ostalim utakmicama Verona je na svom terenu poražena od Specije sa 2:1, Monca bila ubedljiva kod kuće protiv Salernitane i slavila sa 3:0. Verona je tako doživela čak osmi uzastopni poraz, a još jednom u njihovom sastavu nije bilo povređenog Ivana Ilića, dok je Darko Lazović odigrao treću utakmicu u nizu, ali bez prevelikog učinka. Povela je Verona u 30. minutu preko napadača Simonea Verdija na asistenciju Lazanje. Gosti su u nastavku preokrenuli golovima Mbala Nzole u 53. i 69. minutu.

Loša vest stigla iz Verone stigla je i za Poljake, jer im se povredio jedan od putnika na Mundijal, golman Drongovski.

Monca je pitanje pobednika na utakmici protiv Salernitane rešila već u prvom poluvremenu golove su dali Karlo Augusto i Dani Mota. Trijumf domaćih potvrdio je Mateo Pesina u nastavku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati