Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

12. 11. 2022. 22:47 0

Arsenal na pauzu ide sa 5 bovoda više od Sitija!

Nova pobeda Arsenala u Premijer ligi, ovoga puta izuzetno bitna jer je glavni konkurent za titulu izgubio danas. Savladan je Vulverhempton na gostovanju rezultatom 0:2 (0:0). Prvu ozbiljnu šansu je imao Vulverhempton koji je umalo dobio i kazneni udarac nakon pada Gonzala Guedeša, ali je sudija ostao nem, a nije bilo poziva ni iz VAR sobe.

Domaćin je bio ravnopravan rival lideru na tabeli, a gosti su do prve ozbiljne šanse stigli u 36. minutu kada je Gabrijel Žezus pogodio prečku. Sve je uradio kako treba nakon dodavanja Sake, ali je na kraju morao da se uhvati za glavu umesto da slavi gol.Imao je Saliba jednu nespretnu intervenciju kada je protivničkim igračima poklonio loptu na svojoj polovini, ali je do kraja uspeo da se izvuče. Utisak prvog poluvremena je, ipak, povreda Granita Džake koji je morao da napusti teren već u prvoj polovini prvog poluvremena.

Arsenal je u drugom poluvremenu krenuo ozbiljnije ka protivničkom golu. Gol već u 54. minutu, Žezus je bio konkretan uposlivši Vieru, a onda sjajno dodavanje za Odegarda koji postiže svoj prvi gol na ovoj utakmici. Gosti su napadali više, bili sve bolji i sigurniji na lopti, a onda i 0:2 u 75. minutu. Martineli je bio sjajan i ovoga puta, dobro je prošao po levoj strani, i Zinčenko je igrao bitnu ulogu, a nakon karambola, lopta dolazi do Odegarda koji ne okleva ni sekunde - 0:2!

Do kraja čista rutina Arsenala, najbitnije je da su na pet bodova viška u odnosu na Mančester siti!

Da li se neko nadao ovome?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati