Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

10. 11. 2022. 23:34 0

Real se konačno probudio i prekinuo crni niz

Posle dva kiksa Real Madrida, aktuelni šampion Evrope i Španije je uspeo da prekine crni niz pošto je savladao Kadiz sa 2:1 (1:0) u okviru 14. kola španske Primere. Ponovo je Real igrao bez Benzeme i ponovo je bilo dosta problema, posebno u finišu jer je trebalo rešiti utakmicu daleko ranije.

Kadiz je u jednom delu meča bio ravnopravan rival, imali su i oni par opasnih napada, ali na kraju tri boda idu Real Madridu. U prvom poluvremenu smo čekali 40 minuta na prvi gol, tada je Modrić dodao do Krosa, Nemac fantastičnim centaršutem pronalazi Militaa koji pogađa za 1:0. Bio je potpuno sam.Anćeloti je bio besan na poluvremenu na sudije jer je smatrao da je Fali zaslužio crveni karton zbog udarca laktom, a u nastavku Real je stigao do drugog gola preko fantastičnog Krosa. Dočekao je odbijenu loptu na oko 20 metara od gola, opalio i pogodio - 2:0.

Luka Modrić je mogao sve da reši, ali je promašio prazan gol sa samo par metara, da bi onda usledila kazna na drugoj strani. Igrao se 81. minut, Kurtoa je krivac, odbio je loptu koju je morao da hvata, a ona dolazi do Pereza koji zakucava za 2:1.

Ipak, to je bilo sve od gostiju, Real je uspeo da se vrati na pobednički kolosek u dobrom trenutku...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati