Fudbal

Direktno.rs

10. 11. 2022. 06:57 14

Stanković tek došao, a već bi da ide iz Sampdorije...

Srpski trener Dejan Stanković svedočio je novom porazu svog tima Sampdorije u Seriji A posle kog su Đenovljani u još težoj poziciji na tabeli pred nastavak sezone. Sa samo šest bodova Sampdorija tavori na pretposlednjem mestu, gora je samo Verona (Lazovića i Ilića), a Kremoneze ima bod više. Zanimljivo je da je četiri od šest bodova ekipa uzela po dolasku Stankovića na kormilo tima, međutim ponovo su kola krenula nizbrdo - meč sa Torinom bio je treći poraz i treći bez datog gola.

Otud i velika nervoza kod bivšeg trenera Zvezde i tokom meča, zbog čega je zaradio crveni karton, ali i posle utakmice u razgovoru sa novinarima. Stanković je već posle šest mečeva na klupi pomenuo otkaz kao opciju.

- Ako sam ja problem, otići ću - poručio je, pored ostalog, Stanković nakon meča u Torinu, prenose italijanski mediji.

- Pričam o sebi, ne pričam o nekom drugom. Na kraju krajeva, videćemo da li je ovde svako dao maksimum od sebe. Ali, prvo, hajde sad da mislimo o utakmici sa Lećeom - poručio je Stanković, stavljajući, zasad, po strani teške odluke.

Vrlo verovatno da će od ishoda meča sa Lećeom i umnogome zavisiti njegovi dalji koraci.

Na pitanje da li je zbog vređanja sudije dobio crveni karton, Stanković je negirao takvo viđenje. Opisao je šta se desilo neposredno pre nego što je isključen.

- To nije tačno. Potrčao sam ka Radonjiću i rekao mu na srpskom da izbaci loptu napolje (jer je Rinkon ležao na zemlji) i utrčao sam na teren. Jurić mi je onda rekao da ne radim to jer će me kazniti - dao je svoje viđenje te situacije Stanković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati