Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

07. 11. 2022. 14:20 3

Partizan za osminu finala LK igra sa Šerifom

U najjačoj grupi Lige konferencije žreb je razdvojio timove iz Lige petice, Partizan je bio bolji od Kelna, nosio se ravnopravno sa Nicom i samo zbog poraza na Rivijeri i(li) što nije dobio Slovacko ostao bez prvog mesta, mada to ne menja utisak da je Partizanovo učešće u drugom izdanju Lige konferencije uspešno. Moglo bi da bude još bolje ukoliko crno-beli u prvim mečevima 2023. budu eliminisali Šerif.

Žreb početne eliminacione faze spojio je srpskog predstavnika sa Moldavcima. Parni valjak će najpre 16. februara gostovati u Kišinjevu, a sedam dana kasnije potražiti prolaz u Beogradu, odlučeno je žrebom u Nionu.

Ostali parovi baraža su:

Karabag (Azerbejdžan) – Gent (Belgija)

Trabzon (Turska) – Bazel (Švajcarska)

Lacio (Italija) – Kluž (Rumunija)

Bode Glimt (Norveška) – Leh (Poljska)

Braga (Portugalija) – Fjorentina (Italija)

AEK (Kipar) – Dnjepar 1 (Ukrajina)

Pod uslovom da izabranici Gordana Petrića prođu ponovili bi osvartenje ekipe Aleksandra Stanojevića, na istoj stanici prošle sezone izbacila je prašku Spartu, da bi je potom zaustavio kasniji finalista Fajenord. Onda bi igrali osminu finala sa nekim od timova koji su se već plasirao u tu fazu takmičenja ka pobednici grupa. U pitanju su: Istanbul Bašakšehir (Turska), Vest Hem (Engleska), Viljareal (Španija), Nica (Francuska), AZ (Holandija), Đurgarden (Švedska), Sivas (Turska) i Slovan (Slovačka).

Utakmice osmine finala igraju se 9. i 16. marta, četvrtfinala su 13. i 20. aprila, polufinala su 11. i 18. maja, a drugog pobednika Lige konferencije dobićemo 7. juna u Pragu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati