Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

05. 11. 2022. 17:35 0

Bajern se pomučio protiv Herte, Dortmund lako do pobede

Bajern je u Berlinu uspeo da savlada Hertu rezultatom 3:2, iako je minhenski klub u jednom trenutku imao tri gola prednosti. Nakon gola Musijale u 12, zablistao je reprezentativac Kameruna Čupo-Moting koji je u strašnoj formi pred početak Mundijala i, između ostalog, okršaja sa Srbijom.

Snažni napadač pogađao je u 37. i 38. minutu, ali je Herta do kraja poluvremena uspela da smanji zaostatak golovima Lukebakija i Zelkea.

Bajern je u drugom poluvremenu propustio nekoliko prilika, međutim uspeo je da održi vođstvo i osvoji nova tri boda.

Borusija je u Dortmundu lako izašao na kraj sa Bohumom kojeg je porazio sa 3:0. Sve je bilo gotovo posle prvih 45 minuta, "milioneri" su poveli već u osmom minutu preko 17-godišnjeg Jusufe Moukokoa, da bi četiri minuta kasnije Đuzepe Rejna pogodio sa penala.Konačan rezultat postavio je Mukoko svojim drugim golom u nadoknadi vremena prvog poluvremena.

Lajpcig je u Zinshajmu pobedio Hofenhajm rezultatom 3:1.

Gosti su poveli u 17. minutu golom Kristofera Nkunkua, dok je pogodak Olma poništen zbog ofsajda. Hofenhajm je izjednačio u 50. minutu preko Rutera, ali su "bikovi" golovima Nkunkua u 57. i Olma u 69. minutu osigurali trijumf.Ajntraht je trijumfovao nad Augsburgom kao gost sa 2:1, domaćin je poveo u prvom minutu preko Beriše, da bi klub iz Frankfurta golovima Rodea i Knaufa.

Volfsburg je pobedio u Majncu sa 3:0, u 33. minutu pogodio je Vimer, u 70. se u strelce upisao Arnolda, a konačan rezultat postavio je Baku u 84. minutu meča.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati