Fudbal

Direktno.rs

03. 11. 2022. 22:13 13

Borjan: Grešili smo, VAR ubija fudbal

Golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan istakao je da njegova ekipa nije bila na nivou na utakmici u kojoj je poražena od Monaka sa 4:1, čime je završila učešće u Evropi za ovu sezonu.

Odbrana Zvezde je na ovom meču bila izuzetno loša, a sve je počelo greškom upravo Milana Borjana u petom minutu, kada je poklonio Kevinu Folandu prvi gol.

- Dobro smo se pripremali, taj prvi gol nas je poremetio. Šta da kažem. Veoma kvalitetna ekipa, brza i jaka. Nama je falila ta brzina danas, da povežemo nekoliko pasova. Primili smo olako golove na naše greške, prvo da krenem od sebe. Ostaje žal što nismo prošli dalje, moramo da se skoncentrišemo na domaće prvenstvo i da osvojimo duplu krunu.

Delovalo je u jednom momentu da Zvezda može da "zakuva" kada je Pešić zatresao mrežu, ali se ispostavilo da je bio u ofsajdu, pa je VAR poništio njegov gol.

- Taj VAR generalno ubija fudbal i tu strast i energiju i radost i sve. Šta da radimo, bio je ofsajd, glava gore idemo dalje. Možda nas je i to dotuklo, imali bismo neku energiju. Nije bio naš dan danas, sada idemo dalje.

Odao je Borjan na kraju počast navijačima Zvezde...

- Naši navijači po ko zna koji put pokazuju koliko su veliki. Oni su naš 12. igrač. Znam da su proputovali mnogo, žao mi je što im nismo vratili pobedom, ali idemo dalje, probaćemo da se skoncentrišemo na prvenstvo, imamo još tri utakmice do pauze i da ih obradujemo duplom krunom ove sezone.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati