Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

08. 10. 2022. 09:26 0

Mbape pretekao Ronalda i Mesija!

Francuski fudbaler Kilijan Mbape (23) uspeo je da se popne na vrh liste najplaćenijih igrača na svetu - što je prvi put posle devet godina da je neki igrač na tom mestu a da se ne zove Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo.

Prema godišnjoj listi Forbsa, zvezda Pari Sen Žermena će ove sezone zaraditi 128 miliona dolara!Na drugoj poziciji nalazi se Embapeov saigrač Lionel Mesi (120 miliona dolara), a na trećem Ronaldo - koji će ove godine inkasirati 100 miliona. Nejmar i Mohamed Salah kompletiraju Top 5 listu najplaćenijih fudbalera.

Brazilac će ove godine biti bogatiji za 87 miliona dolara, a Egipćanin je daleko iza prvoplasiranog kvarteta sa 53 miliona.

Poslednji igrač koji je bio prvi na Forbsovoj listi najplaćenijih fudbalera, do pojave Ronalda i Mesija na njoj, bio je engleski superstar Dejvid Bekam 2013. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati