Fudbal

Direktno.rs

06. 10. 2022. 21:32 0

Haos u Ligi Evrope: Baklje, topovski udari i prekid (VIDEO)

Utakmicu trećeg kola Lige Evrope između Malmea i Union Berlina obeležili su navijački incidenti, koji su uzrokovali i prekid meča.

Dosadašnju sezonu evropskog fudbala obeležilo je nekoliko većih incidenata, a zanimljivo da su u svakom od njih učestvovali navijači iz Nemačke.

Posle navijača Kelna, koji su napravili pravi haos na tribinama u Nici, gde su dvojica navijača čak i teže povređena, odnosno navijača Ajntrahta koji su se u Marseju sukobili sa navijačima Olimpika, sada su se u negativnom svetlu prikazali i navijači Union Berlina.

Pristalice lidera nemačkog šampionata prekinule su susret svog tima u Malmeu, pošto su u 58. minutu zasule teren bakljama i topovskim udarima, nakon čega je glavni arbitar utakmice povukao igrače dva tima u svlačionicu.

Usledio je duži prekid pre nego što je utakmica konačno nastavljena, a sigurno je da će se tim iz Berlina naći na udaru UEFA zbog izgreda svojih navijača.

Kako je sve to izgledalo - pogledajte u priloženom snimku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati