Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

05. 10. 2022. 18:52 0

Zvezdini omladinci uspešni u Ligi šampiona

U okviru Lige šampiona za omladince ekipa Crvene zvezde je uspela da savlada u dva meča Omoniju sa Kipra ukupnim rezultatom 3:1 i tako se plasirala u narednu rundu gde će igrati protiv AZ Alkmara. Izabranici Zorana Rendulića su uspeli da slave u prvom meču u Beogradu sa 1:0, dok je danas na Kipru bilo 1:2.

Prva ozbiljna šansa na utakmici je bila preko Stankovića koji je pogodio prečku, a onda velika šansa i za Nedeljkovića koji prebacuje gol glavom. U 18. minutu 0:1, crveno-beli su preko Alekseja Vukičevića uspeli da povedu, prethodno ga je sjajno proigrao Brajić petom.Do kraja poluvremena je Zvezda bila ta koja je imala inicijativu, a onda novi gol u mreži domaćina. Veoma agilni Matić je odlično centrirao i pronašao Stojsavljevića u kaznenom prostoru koji ne greši za 0:2. Omonija je uspela da smanji rezultatski zaostatak početkom drugog poluvremena. Neofitu je pogodio mrežu u 51. minutu nakon asistencije Krisomilisa što je prouzrokovalo nervozu u timu Crvene zvezde.

Ipak, ostali su srpski fudbaleri dosledni do samog kraja, uspeli su da zadrže prednost i da na kraju slave prolazak u narednu fazu Lige šampiona za omladince. Utakmice protiv AZ Alkmara se igraju 26. oktobra i 2. novembra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati