Fudbal

Direktno.rs

03. 10. 2022. 09:01 0

Pogledajte izraz lica Aleksa Fergusona na 0:4 za Mančester siti

Mančester siti je u derbiju deklasirao Mančester junajted 6:3. Crveni đavoli su igrali katastrofalno, Siti je imao i prednost od 6:1.

Na momente Junajted je izgledao nemoćno, što su igrači Sitija koristili uraganskim napadima koje je predvodio neverovatni Erling Haaland koji je meč završio sa het-trikom i dve asistencije, a het-trik je postigao i Fil Foden.

Navijači Junajteda su nezadovoljni izdanjem svojih ljubimaca na poluvremenu napustili stadion, a očigledno da je kriza u Junajtedu prisutna skoro deceniju od odlaska Ser Aleksa Fergusona.

Klub ne može da se stabilizuje rezultatski, daleko su od onih rezultata kakve su imali u Fergusonovoj eri, a upravo je katastrofu na Etihadu sa tribina gledao Ser Aleks.

Izraz lica legendarnog Fergusona govori više od reči, a kamera ga je uhvatila kada je rezultat bio 4:0, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

Mančester junajtedu dosta stvari ne štima i moraće ozbiljno da se trgnu ako misle nešto više da napraviei i u ovoj sezoni. Meč sa gradskim rivalom je dodatni alarm. Iako su prethodno imali četiri vezana trijumfa, jučerašnji poraz je sigurno zaboleo i rane neće tek tako zarasti.

Crveni đavoli su trenutno šestoplasirani sa 12 bodova iz sedam utakmica, a u narednom kolu ih očekuje još jedno teško gostovanje ekipi Evertona.

U međuvremenu Junajted će u četvrtak odigrati meč trećeg kola Evropa lige gde gostuju na Kipru ekipi Omonije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati