Fudbal

Direktno.rs

02. 10. 2022. 22:37 0

Srbi vode Juve: Prvenac Kostića, strelac i Vlahović!

Fudbaleri Juventusa pobedili su Bolonju sa 3:0 u osmom kolu Serije A, najviše zahvaljujući golovima srpskih reprezentativaca Dušana Vlahovića i Filipa Kostića, koji je tako došao do prvenca u dresu "stare dame".

Dušan Vlahović se na meču protiv Bolonje najpre našao u ulozi asistenta, stuštio se ka golu Bolonje, ali je video Kostića na levoj strani i u pravo vreme mu asistirao.

Dobio je Kostić odličnu loptu, bio je iskosa sa leve strane, gde je "bocnuo" loptu i prebacio golmana Bolonje. Za vođstvo od 1:0, veliko slavlje i prvenac u dresu "stare dame".

Ali, nije to bilo sve od naših fudbalera na ovom meču, jer je u nastavku "pao" još jedan gol. A u glavnoj ulozi - Dušan Vlahović!

Centrirao je sa desne strane Veston Mekeni, iskrao se srpski napadač, bio je ispred štopera Bolonje, što mu je dalo veliku prednost u duelu. Dočekao je loptu na pet, šest metara od gola Bolonje, samo se "poklonio" i glavom duplirao prednost - 2:0.

Tak gol Vlahovića kao da je potpuno slomio Bolonju, pa je u 63. minutu "stara dama" postigla još jedan gol. Ovoga puta, protagonisti nisu bili naši fudbaleri, već se u ulozi egzekutora našao Arkadijuš Milik, koji je pogodio za ogromnih 3:0.

Tim pogotkom Juventus je potpuno razoružao Bolonju, mirno priveo posao kraju i došao do pobede kojom je prekinuo niz loših rezultata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati