Fudbal

[ Izvor: Tutosport ]

01. 10. 2022. 16:35 1

BOMBA PSŽ hoće Vlahovića?!

Prema najnovijim informacijama, Dušan Vlahović, napadač Juventusa i reprezentacije Srbije na meti je prvaka Francuske, Pari Sen Žermena. Izgleda da jedan od najbogatijih klubova sveta neće žaliti novac da dovede srpskog asa iz Italije! Kako je preneo "Tutosport", Vlahović je igrač po ukusu šefa struke francuskog giganta, Kristofa Galtijea, koji je razočaran što klub letos nije doveo još jedno pojačanje u špicu.

Francuzi su u prethodnom preleznom roku doveli Vitinju, Nuna Mendeša, Fabijana Ruiza, Karlosa Solera, Renata Sančesa, Nordija Mukijelea, obnovili ugovor sa Kilijanom Mbapeom, ali da su doveli Vlahovića, sve bi im bilo pod konac.- Tokom predsezone pričao sam dugo sa predsednikom Luisom Kamposom o našem napadu, analizirali smo strukturu i karakteristike igrača. Svi smo bili ubeđeni da nam je potreban i četvrti napadač sa drugačijim karakteristikama. Taj četvrti nije došao, šteta je, ali tako je kako je. Centarfor bi nam bio od koristi. Kilijan ima referencu u timu Francuske, kao i Žiru. Ovde u Pari Sen Žermenu imamo drugačiji stil igre, efektivniji, ali bez alternativa - rekao je trener Paržiana Kristof Galtije.

Italijanski mediji navode da je baš Vlahović fudbaler koji se uklapa u željeni profil francuskog trenera. Ipak, list podvlači da Juventus nema nameru da se tako olako odrekne usluga srpskog napadača. Vlahović je imao poteškoća po dolasku protekle zime iz redova Fiorentine, ali polako postaje nezamenjiv deo tima Masimilijana Alegrija. Vlahović je u drugoj polovini prošle sezone na 21 utakmici postigao devet golova. Ove je na osam postigao četiri, sve u Seriji A na šest utakmica.

U Juventusu su svesni da Pari Sen Žermen neće tako lako odustati, posebno ako Vlahović bude briljirao i na Mundijalu u Kataru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati