Fudbal

28. 09. 2022. 17:21 10

Petrić posle ispadanja: Priče za malu decu

Desilo se nešto neverovatno u srpskom fudbalu, Partizan je ispao u prvoj rundi Kupa od Radničkog iz Sremske Mitrovice! Rezultat posle regularnih 90 minuta je bio 1:1, da bi se pobednik rešio tek posle izvođenja penala, gde su crno-beli promašili sva četiri jedanaesterca - 2:0.

Čudo, potpuno neočekivano, ali Partizan se neće boriti za trofej u Kupu! Imali su crno-beli prednost u ovom meču, Andrade je postigao gol u 18. minutu i tako je "načeo" fudbalere iz Sremske Mitrovice, no ipak, stvari su se kasnije okrenule. Radnički je stigao do izjednačenja u nadokadi vremena i pristupilo se penalima. Trener crno-belih, Gordan Petrić, imao je svašta da kaže, a istakao je da su bili dosta loši u ovom meču.
- Ne bismo bili zadovoljni ni da se završilo 1:0, nismo igrali dobro i to je očligledno. Primili smo gol u poslednjem minutu, to ne bi smelo da se dešava Partizanu, nismo igrali dobro. Pogotovo u drugom poluvremenu. Da li je smetao teren ili ne, to su priče za malu decu, njima je bilo isto. Nismo prošli, zasluženo smo izgubili i moraju se momci okrenuti prvenstvu, lako je meni reći, ali nismo zaslužili da prođemo - rekao je Gordan Petrić, koji se posle osvrnuo i na sve već viđeno u njegovom mandatu na klupi.

- Ovo jeste senzacija, Partizan sebi ne sme da dopusti da izgubi utakmice od slabijih protivinika. Ja momcima mogu da zamerim dosta, ali to su priče za svlačionicu, videćemo koliko će se oporaviti za narednu utakmicu u nedelju - rekao je Petrić.

Kao što je gorenavedeno, razlog poraza Partizana jesu promašena sva četiri penala u penal seriji.

- Pitali su me već to, oni stalno šutiraju na treningu, nismo se namenski pripremili na ovo. Promašili su 4 penala, ne znam kad se desilo i da li se ikad desilo, ali momcima želim svu sreću.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati