Fudbal

Direktno.rs

17. 09. 2022. 14:31 0

Tadić: Da su imali 3 pištolja, ne bih izgubio ponos

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić otvorio je dušu za holandski Telegraf i tom prilikom je detaljno objasnio kako su ga razbojnici nedavno napali!

Podsetimo, Tadića su sredinom avgusta dvojica razbojnika pokušali da opljačkaju i srpski fudbaler se fizički sukobio sa njima.

- Bio sam na večeri sa prijateljem, a oni su ispod mog automobila postavili uređaj za praćenje. Kada sam stigao kući, dvojica razbojnika su me napali. Bio sam u odelu i cipelama, ali sam bio brži od njih. Trčao sam 400 metara i nisu mogli da me stignu, ali su imali skuter. Uspeli su da me stignu i izbila je tuča. Kretao sam se levo i desno kako bih izbegavao konflikt, a uspeo sam i da zadam nekoliko udaraca vođi bande. Drugi me je uhvatio s leđa za vrat, ali sam ga udario laktom. Uspeo sam ponovo da pobegnem i tada sam ih izgubio iz vidokruga - rekao je Tadić za holandske medije i dodao:

- Tek kasnije shvatite da su stvari mogle da budu drugačije. U tom trenutku ste puni adrenalina i počinjete da se borite. Čak i da sam video da nosi tri pištolja, ne bih dozvolio da izgubim ponos. Odrastao sam u Srbiji i često sam bio deo tuča. Osećao sam se snažno.

Podsetimo, Tadiću su, inače kapitenu Ajaksa, podršku pružili i navijači tog kluba koji su pred jedan meč istakli transparent:

- Brate, ti si car, ne može tebi niko ništa - pisalo je na transparentu navijača "Kopljanika".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati