Fudbal

Milan Zarić

14. 08. 2022. 21:30 13

Bledi Partizan tek u 95. minutu srušio novajliju

Partizan je promenio trenera, došao je Gordan Petrić umesto Ilije Stolice, što je donelo i pobedu u Superligi, ali posle dosta muke. Crno-beli su u većem delu meča bili bledi, međutim u 95. minutu su preko Svetozara Markovića uspeli da dođu do tri boda - 1:0.

Aktuelni vicešampion Srbije očajno je započeo sezonu, ostvario je samo jednu pobedu, na kojoj zamalo da ostane i u Novom Sadu. Međutim, nekako su crno-beli izvukli pobedu, i to u dubokoj sudijskoj nadoknadi.

Pokušao je Partizan nešto da promeni promenom trenera - Stolicu je zamenio Petrić i uspeo je barem malo da trgne izabranike. Delovali su crno-beli anemično tokom većeg dela meča, čak je u pojednim trenucima ekipa iz Novog Sada bila bolji rival, a kada se činilo da će i na ovom meču ostati bez pobede - Marković je prekinuo mučenje.

Nije mnogo menjao Petrić u igračkom smislu, praktično je to bila slična ekipa koju je Stolica izvodio. Najopasniji je po gol Mladosti bio Rikardo, koji je u prvom poluvremenu imao dve dobre šanse, međutim nejasno je kako nije uspeo da da gol.

Finiš prvog poluvremena protekao je u znaku Mladosti, koji su imali terensku inicijativu, a i dugo će žaliti za promašajem Andrije Radulovića iz osmog minuta.

Ništa se posebno nije menjalo ni u drugom poluvremenu, i dalje su crno-beli delovali prilično bezidejno, često nisu znali šta će sa loptom, pa je delovalo da nemaju nikakvu šansu da dođu do gola.

Međutim, u finišu su crno-beli zaigrali bolje, posle ulaska Terzića i Jovića ekipa kao da je živnula, a Jović je u 66. minutu pogodio prečku iz slobodnog udarca. Pretio je i Baždar, zatim i Rikardo, da bi pokušaj Svetozara Markovića u 95. minutu bio zlata vredan, čime je Partizan slavio sa 1:0 i došao nekako do pobede.

MLADOST GAT - PARTIZAN 0:1 (0:0)

Stadion: "Karađorđe". Strelac: Marković u 90+5. minutu. Sudija: Milan Stefanović.

MLADOST GAT: Milojević – Mandić, Kovačević, Mlađović, Ilić – Maksimović, Maričić – Popović, Dimitrov (79. Sekulić), Radulović (58. Babić) - Mirosavljev (79. Katanić).

PARTIZAN: Popović – Živković, Vujačić, Marković, Urošević – Fejsa, Andrade (79. Baždar), Natho (64. Terzić) – Dijabate, Petković (64. Jović), Rikardo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati