Fudbal

[ Izvor: Mozzart sport ]

12. 08. 2022. 20:50 1

Zvezda odložila još jedan meč u Superligi

Derbi meč sedmog kola Superlige između Čukaričkog i Crvene zvezde, koji je trebalo da se igra u subotu 20. avgusta, odložen je zbog obaveza srpskog šampiona na evrosceni.

Stučni štab Dejana Stankovića tako će imati više vremena za pripremu revanš meča sa Makabijem iz Haife, u kojem će crveno-beli pokušati da izbore plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Aktuelnom šampionu ovo će biti drugi odloženi meč ovog leta, što nije po džentlmenskom sporazumu koji je postignut u Zajednici superligaša, kada je usmeno dogovoreno da svaki od klubova koji učestvuju u Evropi može da pomeri odigravanje jednog meča.

Sve to zbog zgusnutog rasporeda i blizine Svetskog prvenstva u Kataru. Crvena zvezda je prethodno, zbog dvomeča sa Pjunikom, odložila meč 5. kola sa Vojvodinom, koji je trebalo da se igra prošlog vikenda u Novom Sadu.

Crveno-beli sutra od 20.45 dočekuju Voždovac na stadionu Rajko Mitić, a četiri dana kasnije gostuju Makabiju u prvom meču plej-ofa elitnog takmičenja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati