Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

11. 08. 2022. 23:06 33

"Grobari" terali igrače da skandiraju "UPRAVA, NAPOLJE", pa im skidali dresove (VIDEO)

Partizan je ponovo podbacio, ispao je iz Lige Evrope, pošto je sa ukupnih 4:3 poražen od AEK-a iz Larnake, što je izazvalo bes među navijačima crno-belih, koji su gotovo tokom celog meča skandirali protiv uprave.

Ti povici su bili na snazi i posle meča, ali to nije sve, pa su navijači crno-belih nakon poslednjeg sudijskog zvižduka zahtevali od igrača da skandiraju "Uprava, napolje". Pristalice Partizana su već dugo nezadovoljne stanjem u klubu i traže smenu čelnih ljudi, a sada žele i da im se igrači pridruže u toj ideji.

Takođe, treneru Iliji Stolici se skandiralo da treba da napusti klub, što se potom i dogodilo, kao i da Aleksandar Stanojević treba da bude prvi trener.

Pored svega što se desilo, navijači su ubacili i razne predmete na teren, a od igrača se tražilo da skinu dresove. Takođe, navijači su skandirali igračima crno-belih "idite na splavove".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 33

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati