Fudbal

Direktno.rs

08. 08. 2022. 18:51 1

"Da pokažemo ko smo i odbranimo UEFA koeficijent"

Stigla je Crvena zvezda u Jerevan, gde će u utorak od 19 sati igrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Pjunika, a Dejan Stanković je najavio juriš po novi trijumf.

Crvena zvezda će u Jermeniji igrati bez trojice standarnih prvotimaca - Mirka Ivanića i Aleksandra Pešića, kao i suspendovanog Milana Rodića. Ali, Dejan Stanković ne brine pred revanš, jer ima dubinu u igračkom kadru i na skoro svakoj poziciji najmanje dve kvalitetne opcije.

- Prvi meč u Beogradu je bio dobar, prava takmičarska utakmica. Dobar intenzitet. Rekao sam i u Beogradu da smo morali dobro da se oznojimo za svaki gol, tako ćemo morati i sutra. Iako sa nama nisu otputovali iz standardne postave Pešić, Ivanić i Rodić, imamo adekvatne zamene i spremne momke da sutra pokažu šta znaju - počeo je izlaganje Dejan Stanković na konferenciji pred revanš meč sa Pjunikom u Jermeniji.

Srpski šampion ima ogromnih pet golova prednosti, ali i pored toga neće kalkulisati. Najavio je Stanković da je cilj da se sa dve pobede ode u plej-of, ali i da se odbrani UEFA koefcijent.

- Treba da pokažemo ko smo, a Zvezda je veliki klub. Naša obaveza je da uvek idemo na pobedu i u skladu sa tim ćemo postupiti i sutra. Ponoviću, imamo dovoljno kvalitetnih igrača i želimo da odbranimo UEFA koeficijent, koji smo izgradili prethodnih sezona. Daćemo sve od sebe i idemo na pobedu.

Iako je Crvena zvezda ostvarila izuzetno ubedljivu pobedu na startu evropskih kvalifikacija, Dejan Stanković ne dozvoljava opuštanje.

- O Pjuniku mislim sve najbolje. Nije slučajno tu gde je sada - u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Naišli smo na organizovanu ekipu, morali smo dobro da se oznojimo, da budemo koncentrisani, iako nam je koncentracija popuštala u prvih 15 minuta. Poklonili smo Pjuniku nekoliko lopti na sredini terena i ispred gola, umalo su te greške iskoristili. Pričali smo i analizirali ih pred revanš, i ne bi trebalo te greške da nam se ponavljaju - podvukao je trener Crvene zvezde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati