Fudbal

[ Izvor: K1info.rs ]

06. 08. 2022. 18:09 4

Klop umesto čestitke "lupio" šamar Mitru (VIDEO)

Trener Liverpula Jirgen Klop čestitao je danas na čudan način srpskom reprezentativcu Aleksandru Mitroviću na sjajnoj partiji u remiju Fulama i kluba sa Enfilda (2:2) u prvom kolu Premijer lige.

Kako piše K1info,rs Mitrović je bio dvostruki strelac za londonski tim, a kako se moglo videti na snimcima koje su objavili engleski mediji, Klop je po završetku meča prišao Srbinu, pružio mu ruku, a potom ga blago ošamario po levom obrazu.

Međutim, nije Nemac želeo bilo kakav incident, već je to bio znak odobravanja za odličnu partiju kojom je Srbin zaslužio zvanje najboljeg igrača utakmice na Krejven kotidžu.

Poslednji fudbaler koji je pre Aleksandra Mitrovića dao dva gola Liverpulu bio je vezista Mančester sitija Ilkaj Gundogan, koji je u tome uspeo 2021. godine.

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije na utakmici protiv Liverpula postigao je dva gola, iznudio penal, imao dva uspešna driblinga, dobio sedam od devet duela na zemlji, kao i 11 od 14 vazdušnih duela i napravio četiri faula.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati