Fudbal

Direktno.rs

06. 08. 2022. 08:58 21

"Upravu Partizana čine poltroni, ulizice i izdajnici"

Grudva je, izgleda, krenula nizbrdo i preti da se pretvori u lavinu. Sve je više bivših igrača i funkcionera Partizana koji dižu glas da aktuelno rukovodstvo mora da se smeni, jer vodi klub direktno u propast.

Đorđe Tomić je po običaju bio oštar i precizan. Kao što su bile njegove lopte dok je nosio crno-beli dres. U razgovoru za Informer nekadašnja „desetka“ Partizana jasno je rekla šta misli o aktuelnom trenutku u Humskoj 1.

- Ne volim da dolivam ulje na vatru kad je loše, pre svega, zbog ekipe. Međutim, to što se u poslednje vreme dešava prevršilo je svaku meru. Ovo je najgora uprava u istoriji Partizana. Bruka i sramota je šta rade. Nema veze što je dug 40 miliona evra, što se ne ponašaju domaćinski i ima duplo više zaposlenih, koji primaju nerealno visoke plate za srpske uslove... Titule nema pet godina, šuruje se sa menadžerima, uzimaju procente od igrača, Omladinska škola propada... Lopovi i prevaranti - ne krije Tomić ogorčenost.

I ističe da ima još krivica, koji ne sede svakodnevno u Humskoj, ali koji ne smeju da budu zaboravljeni ni abolirani.

- Zečević i Ćurković su s ovima, oni su im sve organizovali. Ne isključuju se od odgovornosti. I velika je greška što neka velika imena radila sa njima, jer su verovali da tako pomažu klubu. Ivan Tomić, Bata Mirković, Savo Milošević, Sale Stanojević... Svi su potrošeni. Sad se tera i Stolica, a on niti je kriv, niti je loš trener. Ko god da sedne na klupu, isti problemi ostaju.

Podsetio je Tomić na način kako je aktuelno rukovodstvo došlo u Partizan.

- Da se razumemo, ja ne smatram sebe legendom. To su Milutinović, Vukotić, Kovačević, Klinčarski, Varga, Živković, Milošević... A neke od njih je ova bagra precrtala hemijskom olovkom i izbacila iz Skupštine. Nemaju ni stida, ni morala. Na prevaru su došli, na divljaštvo, bez pravih izbora. To su politički poltroni, izdajnici i ulizice. Tu će da "jašu" dokle god mogu. Kakva crna ljubav prema Partizanu, pola njih tamo navija za Zvezdu.

Veruje nekadašnji kreator igre crno-belih da će obasjati sunce uskoro iznad Humske ulice, mada priznaje da to nije lako, iako se bivši igrači okupljaju i pričaju o svemu.

- Često se okupljamo i razgovaramo. Tu je plejada pametnih ljudi, sposobnih i nepotkupljivih. I svi verujemo da će uskoro doći bolji dani, ali nije realno da se sad neko zaleće tek tako. Naći će se botovi, što se kriju iza lažnih imena i tastatura, da nas vređaju i prozivaju. Ovi sad imaju podršku, ali Partizan je institucija. I ne može da se raspadne, niti da se ugasi. Tu je armija navijača, svi oni bi trebalo da biraju. Da se organizuje prava Izborna skupština, pa ko plati godišnju kartu, da ima i pravo glasa. Ko može da me ubedi da ne bi bilo bolje da Gordan Petrić bude predsednik, Sale Ilić sportski direktor, a Veljko Paunović trener - pita Đorđe Tomić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati