Fudbal

Direktno.rs

06. 08. 2022. 07:00 1

Zaradio najbizarniju suspenziju u istoriji fudbala!

Fudbalski savez Italije suspendovao je na dva meča fudbalera Napolija Đanluku Gaetana (22).

Razlog suspenzije jedan je od najbizarnijih u istoriji fudbalske igre. Jer, Gaetano je suspendovan zbog - šale.

Gaetano je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Kremonezeu. Kako se tim borio za plasman u Seriju A, on je pred utakmicu sa Komom svom prijatelju Vitoriju Pariđiniju napisao poruku putem "vacapa".

- Hoćete li nam pokloniti tri boda u petak? - glasila je poruka koju je 22-godišnji fudbaler poslao prijatelju pred utakmicu ovih klubova u Seriji B.

Ni slutio nije da će mu ova poruka doneti suspenziju, ali i novčanu kaznu. Njemu je izrečena zabrana nastupa na dvie utakmice, a moraće da u kasu FS Italije uplati 4.500 evra.

Treba istaći da je sve Fudbalskom savezu Italije prijavio upravo fudbaler Koma Pariđini. Očigledno mu se šala nije dopala i odlučio je da zaštiti sebe u ovom slučaju.

Zbog ovog "incidenta" kažnjen je i Kremoneze. Kazna za novog člana Serije A iznosi 5.000 evra.

Što se tiče utakmice koja je Gaetanu donela suspenziju, ona je završena pobedom Kremonezea od 2:1 i ovaj tim je do kraja sezone uspeo da ostvari plasman u društvo najboljih klubova.

Gaetano će tako ostati upamćen kao igrač koji je zaradio jednu od najbizarnijih suspenzija u istoriji fudbala i drugi put će sasvim sigurno dobro razmisliti šta piše.

Đanluca Gaetano je prošao sve omladinske kategorije Napolija. Debitovao je i za prvi tim, ali je prethodne dve sezone išao na pozajmicu u Kremoneze. Sada se vratio u Napulj i tražiće svoju šansu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati