Fudbal

Direktno.rs

31. 07. 2022. 23:09 0

Čuka ređa pobede, prvi trijumf Kolubare u sezoni

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Mladost GAT u Novom Sadu sa 2:0 u četvrtom kolu Superlige Srbije, a najzaslužniji za trijumf "brđana", treći uzastopni, bio je Mohamed Badamosi.

Napadač iz Gambije nastavio je da rešeta mreže, a prvi put ju je na ovom meču zatresao u 43. minutu. Mogao je to da uradi i mnogo ranije, ali je promašio praktično nemoguće sa nekoliko metara od gola.

Domaćin je mogao do izjednačenja, ali nije uspeo da iz penala 52. minutu savlada Micovića, da bi u 72. minutu penal bio dosuđen Čukaričkom koji takođe nije realizovan. Badamosi je promašio, pa se ispravio i tako postavio konačnih 2:0.

Mnogo uzbudljivije bilo je u Lazarevcu, gde je Kolubara na kraju slavila protiv lučanske Mladosti sa 3:2.

Domaćinu je trebalo 35 minuta da stigne do velikih 2:0, Kolubaru je do vođstva doveo Miloš Filipović u devetom, dok je u 35. minutu pogodio Nemanja Milojević.

Devet minuta kasnije, David Dunđerski smanjio je zaostatak Mladosti, da bi Nikola Jojić u 75. minutu poravnao rezultat, tri minuta nakon što su Lazarevčani ostali sa igračem manje zbog isključenja.

Mogla je Mladost i do potpunog preokreta, ekipa Dragana Žunića promašila je nekoliko zicera, a onda je stigla kazna.

Presudan je bio pogodak Nemanje Milojevića, nekadašnji mladi reprezentativac Grčke doneo je Kolubari prvi trijumf ove sezone golom u 82. minutu meča.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati