Fudbal

Direktno.rs

27. 07. 2022. 21:02 0

ČUDO Žalgiris izbacio Malme iz Lige šampiona!

Fudbaleri Žalgirisa priredili su iznenađenje u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u dvomeču izbacili favorizovani Malme!

Posle hladnog tuša za sastav Miloša Milojevića i minimalnog poraza u Vilnjusu, Malme je pretrpeo još veću štetu u revanšu, pošto je Žalgiris slavio rezultatom 2:0 (1:0)!

Potpuno neočekivan rezultat s obzirom na to da se očekivalo da će domaćin od prvog minuta ići u totalnu ofanzivu kako bi obezbedio prolaz dalje.

Umesto toga Malme sada ide u treće kolo razigravanja za Ligu Evrope, dok Žalgiris nastavlja da živi najlepši san u predigri za elitno takmičenje, pošto će za protivnika u sledećem dvomeču imati Bode Glimt.

Žalgiris je do prednosti u Švedskoj došao u 34. minutu, kada je Ojevusi posle dodavanja Bafa duplirao ukupni rezultat, dok je tačku na meč stavio Oliveira golom u 52. minutu, postavivši tako konačnih 2:0.

Za litvanskog prvaka ceo meč odigrao je naš Ljubisavljević, dok je Tatomirović ostao na klupi. Kada je reč o Malmeu, Veljko Birmančević je bio starter, ali je zamenjen na poluvremenu, kada je umesto njega ušao Telin.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati