Fudbal

Direktno.rs

06. 07. 2022. 06:00 1

Prljave igre Ronalda u Junajtedu

Kristijano Ronaldo ni u utorak se nije pojavio na treningu Mančester junajteda.

Zvezda "crvenih đavola" u ponedeljak je izostala sa prvog treninga kluba u novoj sezoni. Nedolazak je opravdao "porodičnim problemima", a u Junajtedu su ovo opravdanje prihvatili.

Međutim, Ronalda ni dan kasnije nije bilo sa ostalim saigračima. Ponovo je javio da ima problema u porodici i nije se pojavio u Mančesteru.

Svima je već jasno da Ronaldo izbegava povratak u klub. On je nedavno zatražio transfer, ali rukovodstvo Junajteda nema nameru da ga pusti.

Ipak, njegov menadžer Žorž Mendeš uveliko radi na pronalasku novog kluba za Ronalda. Njegov cilj je igranje Lige šampiona, gde "crvene đavole" nećemo gledati u novoj sezoni.

Ovakav bojkot nije nešto na što je Kristijano navikao ljubitelje fudbala. Uvek je bio ogroman profesionalac, ali očigledno da se ljudi vremenom menjaju.

Inače, Portugalac je prošle godine bio najbolji igrač Junajteda u očajnoj sezoni za klub u kojoj nije izboren plasman u Ligu šampiona. Odigrao je 37 utakmica i postigao je 24 gola.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati