Fudbal

Direktno.rs

03. 07. 2022. 23:34 6

Stanković: Videli ste jaku i ponosnu Zvezdu

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Zenita (1:2) u prijateljskoj utakmici u Sočiju, a utiske nakon generalne probe i poslednje provere pred start sezone izneo je Dejan Stanković.

- Bila je ovo uspešna provera, videli ste i sami jaku i ponosnu Crvenu zvezdu od prvog momenta. Nema veze što smo igrali protiv skuplje ekipe na tržištu i to maltene kod njih kući, izašli smo visoko, hrabro i u prvom poluvremenu imali dominaciju u igri, posed, šanse i dobar pritisak na njihovu zadnju liniju. Iz toga smo dobili dve, tri kontre, ali to nije strašno - rekao je Stanković i dodao:

- U drugom poluvremenu smo jeftino primili golove i sigurno da je moglo bolje, ali i gore, u svakom smislu te reči. Uspeo sam da odmorim neke igrače, pojedincima da dam šansu i ubedili su me mnogo dobro. Zvezda ima dobar i jak tim, očekuje nas mnogo utakmica na tri fronta i bitno je imati kvalitetne momke i igrače.

Crvena zvezda će 10. jula od 20 časova započeti novu takmičarsku godinu utakmicom protiv niškog Radničkog na stadionu "Rajko Mitić".

- Spremni smo za početak, jer znamo kako smo i zašto smo radili ovako jako. Neću da se ponavljam, ali 35 utakmica do 13. novembra je mnogo i trebaće nam i snage i moći i strpljenja, kako fizičkog, tako i mentalnog da to sve spakujemo u komplet pobeda, dostignuća i ciljeva koji su ogromni za Crvenu zvezdu. Nećemo o tome da li su realni ciljevi, ali gledaćemo da izvučemo maksimum iz nas, damo sve od sebe i da svaki navijač bude ponosan na Zvezdu.

Istakao je Stanković da je utakmica protiv Zenita bila prava takmičarska.

- Fenomenalni su utisci, sam dolazak, stadion, ambijent, protivnik koji je mnogo kvalitetan. Drago mi je zbog momaka što smo ušli u takmičenje već, jer je ovo bila baš takva utakmica - takmičarska, protiv mnogo kvalitetnog protivnika. Bili smo mnogo dobri, jaki, u svakog segmentu i možda je na kraju falilo kocentracije i snage. Mi 10. jula krećemo u novi put koji ćemo gledati da bude onaj pravi - Zvezdin. Nadam se i što većem broju navijača na utakmici protiv Radničkog, bio bih presrećan da ispune tribine, ovi momci to zaslužuju - podvukao je Stanković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati