Fudbal

Direktno.rs

30. 06. 2022. 13:16 0

Juve se oprostio od trojice i kreće u pregovore s PSŽ-om

Masimilijano Alegri i uprava Juvenutsa imaće mnogo posla u letnjem prelaznom roku. Štoper Matijs de Liht izrazio je želju da napusti Torino i postane novi fudbaler Čelsija, a danas se "stara dama" zvanično oprostila od trojice vrhunskih fudbalera, koji su bili važni šrafovi bjanko-nera.

Juventus se na svom zvaničnom sajtu zahvalio Paulu Dibali, Alvaru Morati i Federiku Bernardeskiju koji su napustili klub ovog leta.

Najveći udarac za Alegrijevu ekipu trebalo bi da bude odlazak Dibale, Argentinac je proveo sedam godina u Torinu i osvojio pet "Skudeta". Još uvek nije poznato gde će 28-godišnjak nastaviti karijeru, najrealnija opcija je Inter, ali njegova seldiba na "Meacu" još uvek nije dogovorena.

Morata se posle dvogodišnje pozajmice vrati u Atletiko Madrid. Španac je prošle sezone postigao 12 golova za "crno-bele", a ostaje da se vidi da li je u planovima šefa struke "jorgandžija" Čola Simeonea.

Što se tiče Bernardeskija, njegov odlazak će se možda i najmanje osetiti. Momak rođen 1994. godine došao je u Juventus 2017. godine u Juventus, imao je bolje i lošije epizode, pa nije uspeo da se izbori za produžetak saradnje.

U Torino bi mogao da stigne štoper Pari Sen Žermena Preston Kimpebe, kao zamena za Matijsa de Lihta.

Francuski mediji javljaju da Juventus želi reprezentativca Fracuske i standardnog prvotimca PSŽ-a, koji je često nosio kapitensku traku. Kimpembe ima 26 godina, u Parizu je proveo celu svoju karijeru, prošao je sve mlađe kategorije PSŽ-a i u dresu "svetaca" postao jedan od najboljih štopera na planeti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati