Fudbal

[ Izvor: Dnevnik ]

15. 06. 2022. 21:00 1

Vojvodina dovodi golmana Barselone?

Novosadska Vojvodina sa veliim ambicijama ulazi u novu sezonu. Novo rukovodstvo kluba ozbiljno je prionulo na posao i uveliko se radi na sklapanju tima za predstojeći šampionat Srbije. Jedna od meta je golman Barselone B Lazar Carević, koji bi uskoro mogao da potpiše za Novosađane, saznaje " Dnevnik".

Rođeni Budvanin sa Kataloncima ima još godinu dana ugovora, koji uključuje i otkupnu klauzulu čak 100.000.000 evra. Ipak dogovor dva kluba je na pomolu i da se Carević može uskoro očekivati u Novom Sadu i to ne kao pozajmljen igrač, već bi potpisao višegodišnji ugovor. Naravno, jasno je da vrtoglava otkupna klauzula u njegovom slučaju nije realnost, saznaje isti izvor.
Reč je o nekadašnjem golmanu Grblja koji je u redove španskog giganta stigao sa 18 godina, ali nikada nije stao na gol prvog tima Barse iako se prošlog novembra našao na klupi u meču protiv Selte.

Za B tim Barselone sakupio je 25 nastupa, a na golu seniorske reprezentacije Crne Gore se do sada našao jednom i to na gostovanju Jermeniji prošlog marta.

Rođeni Budvanin sa Kataloncima ima još godinu dana ugovora, koji uključuje i otkupnu klauzulu čak 100.000.000 evra. Ipak dogovor dva kluba na pomolu i da se Carević može uskoro očekivati u Novom Sadu i to ne kao pozajmljen igrač, već bi potpisao višegodišnji ugovor. Naravno, jasno je da vrtoglava otkupna klauzula u njegovom slučaju nije realnost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati