Fudbal

Direktno.rs

15. 06. 2022. 11:20 0

Bivši napadač Partizana potpisao za Vojvodinu

Fudbalski klub Vojvodina jači je za dva nova igrača, a to su Nemanja Nikolić i Uroš Nikolić.

Nemanja Nikolić je već nastupao za Novosađan, i to pre tri sezone, a u karijeri je još igrao za Grbalj, Rostov, Aktobe, subotički Spartak, Partizan, Al-Rid i Tobol. Ima 29 godina, igra na poziciji napadača i potpisao je ugovor do juna 2024.

- U razgovoru sa predsednikom, sportskim direktorom i trenerom mogao sam da shvatim da Voša ima najveće moguće ambicije, a to je izlazak u Evropu. U prošloj sezoni Voša nije uspela da ostvari ciljeve, imala je neočekivane rezultate i ja se nadam da će ova sezona biti mnogo uspešnija. Verujem da će tim biti jači i da će Vojvodina biti konkurent i u borbi za titulu - izjavio je Nemanja Nikolić.

Uroš Nikolić igra na poziciji ofanzivnog veznog, ima 28 godina, a na "Karađorđe" stiže kao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva. Prethodno je igrao za Dinamo Minsk, Jagodinu i Videoton. Sa "lalama" je takođe potpisao ugovor na dve sezone.

- Očekivanja su velika jer je i projekat takav, sa najvišim ciljevima. Trenera Rastavca poznajem veoma dobro, konačno su nam se poklopile kockice da sarađujemo. Želimo da zauzmemo što viši plasman na tabeli i da osiguramo Evropu. Za početak je važno da se što pre uigramo, siguran sam da imamo odličnu ekipu, ali idemo utakmicu po utakmicu - rekao je Uroš Nikolić.

Pre Nemanje i Uroša Nikolića, novi članovi ekipe Milana Rastavca postali su Radomir Milosavljević, Iv Baraje, dok se sa pozajmice iz Mladosti GAT vratio Milan Vidakov.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati