Fudbal

Direktno.rs

13. 06. 2022. 20:45 0

Štoper se emotivno oprostio od Partizana (FOTO)

Bojan Ostojić, iskusni štoper Partizana, oprostio se od crno-belih emotivnom porukom na Instagramu.

Ostojiću je istekao ugovor na kraju sezone 2021/22 i on neće biti više deo tima, već će imati drugačiju ulogu u hijerarhiji crno-belih.

Štoper će se preseliti u Teleoptik, gde će u početku biti deo igračkog kadra i pomoći mladim igračima da stasaju, dok će nakon te misije imati ulogu trenera u razvojnoj ekipi Partizana.

Iako će i dalje biti veoma vezan za crno-bele, Ostojić se na svom Instagram profilu emotivnim rečima oprostio od svog voljenog kluba.

"Došao je i taj dan, iako sam se nadao da će san trajati zauvek, jer biti deo Partizana je ništa drugo nego najlepši san koji fudbaler može da usni i doživi. Srce puca, jer se skupilo toliko i ljubavi i bola, uspomena, radosti, sreće, tuge i sve je duboko urezano kao porodična priča, jer moj Partizan nikada drugačije nisam shvatao sem kao porodicu, kao drugu kuću.

Imao sam i imaću zauvek ljubav prema klubu za koji sam dao svoju poslednju kap i ne kajem se nijednog trenutka. Štaviše, kada bih mogao da biram, opet bih sve ponovo bez ustezanja, opet bih u taj "Tango smrti".

Nisam želeo da priznam da će jednom doći i taj dan, nisam se nadao da će doći kraj, nisam bio spreman da mom klubu, mom Partizanu, kažem zbogom. Za mene je u toj ljubavi uvek bilo prerano za kraj... I, uveren sam, ne samo za mene, već za svakoga ko voli Partizan, bar delićem koliko ga ja volim, a to rečima ne može da se opiše.

Hvala svima, navijačima, trenerima, svim mojim saigračima, medicinskom bloku, ljudima u klubu... Ostavljam vam u amanet kao svi moji prethodnici da se borite za sveti grb, da "izginete" na terenu, a posle kako bude... Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi! Jednom Partizan, uvek Partizan", napisao je Ostojić u oproštajnoj poruci od Partizana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati