Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

12. 06. 2022. 12:34 5

Najjača provokacija ikad na utakmici CG i BiH (VIDEO)

Prethodne večeri odigran je regionalni derbi u Ligi nacija između Crne Gore i Bosne i Hercegovine, meč je završen nerešenim rezultatom 1:1, a mnogo pažnje privukla je i situacija sa crnogorskim navijačima nakon meča.

Iako su obe reprezentacije imale veliku podršku svojih najvernijih pristalica, sve je proteklo u najboljem redu, uz pravo fer i sportsko navijanje.

Da nije bilo nikakvih "otrovnih strelica" najbolji je pokazatelj situacija s kraja utakmice, kada su navijači BiH napuštali stadion, dok su domaći navijači zadržani dok se deo sa gostima ne isprazni.

Dok su izlazili sa tribina, "BH Fanatikosi" su mogli da čuju skandiranje crnogorskih navijača, koji su ih ispratili na veoma originalan način.

Oni su skandirali: "Burek sa sirom", i tako pecnuli gostujuće navijače, jer burek može biti samo sa mesom, ostalo su pite!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati