Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

06. 06. 2022. 10:45 2

"Nazvao me ku*vom i rekao da će mi slomiti noge"

Fudbalska reprezentacija Norveške je u sklopu drugog kola grupe B 4 Lige nacija savladala Švedsku, a najveći doprinos pobedi (2:1) dao je Erling Haland, koji je postigao dva gola.

Imao je Haland prvo tešku bitku sa reprezentativcima Srbije na Marakani u četvrtak, a zatim i protiv Šveđana u nedelju u Stokholmu, gde je takođe vodio duele sa Srbinom, koji igra za Šveđane.

Upravo taj duel između štopera Švedske Aleksandra Miloševića i Erlinga Halanda izazvao je veliku pažnju, a razlog je to što je Haland u izjavi pred TV kamerama optužio Miloševića da ga je vređao i da mu je pretio.

- Prvo me je nazvao ku*vom. Mogu slobodno da kažem da to nisam. Onda je rekao da će mi slomiti noge. Minut kasnije sam postigao gol. To je bilo lepo. Nadam se da mi neće slomiti noge - rekao je Haland posle meča.

Na snimku meča može se videti i kako je Haland posle drugog gola krenuo u pravcu Miloševića i slavio njemu u lice.

Milošević, koji inače nastupa za AIK, je demantovao Halandove reči.

- Ne želim da gubim vreme na ono što je rečeno na terenu, ali ne govorim niti razumem norveški, ne znam da li on razume švedski. To nije nešto što sam ja rekao ili nešto što podržavam. Ne mogu viš ništa da kažem. Ostavljam ono što se ovde desilo iza sebe - kazao je Milošević.

Inače, ove dve selekcije se nalaze u grupi u kojoj je i Srbija, a gde je Norveška prva sa šest bodova, Orlovi su drugi sa tri, dok Švedska i Slovenija do sada nisu stigle do bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati